Toţi trăim într-o mică sau mare măsură într-un glob. Al meu e de sticlă, şi încerc să îl înţeleg, prin tot ceea ce fac

joi, 16 iulie 2009

povestea unui gand

Pe terasa
Un nor ratacit a aparut in minte:un gand...o idee...un personaj.
In casa in fata unui birou
Un caiet se deschide asteptand ca paginile sale sa insufleteasa niste vieti...nascute dintr-un gand.personajele abia nascute se asten pe pagini natural fara a fi perturbate de zgomotele ciudate ale gandurilor care se aduna nestiind care sa se iveasca primele la suprafata.
Intr-un mic sertar aglomerat
Acest caiet s-a terminat,personajele din el retraiesc fiecare moment al lor preferat ducandu-se la pagina preferata.sunt fericite si voioase fiindca caietul este purtat tot timpul la creator.
In biroul unui om de afeceri
A trecut deja un an de cand acest caiet nu a mai fost tinut in mana.Deja personajele se gandesc ca experientele lor vor ramane un secret intre ele si creator,cand o mana ia acest caiet in mana si incepe sa il rasfoiasca.
Pe platourile de filmare
Diferiti oameni iau tot mai des caietul in mana.el devine tot ponosit si mai murdar.personajele deja sunt obosite dar fericite deoarece creatorul este cu ele zilnic.
Moment trist
Creatorul s-a stins...caietul este singurul lucru ce a ramas in urma sa.
Din nou in biroul unui om de afaceri
Caietul este recitit si este evaluat ca fiind plictisitor.Gandurile din tinerete ale creatorului au fost evaluate ca fiind plictisitoare.In mod normal personajele ar fi fost revoltate dar acuma sunt mult prea obosite... si mult prea triste.
In semineul din camera nepoatei creatorului
Un gand care nu poate sa fie spus este o povara...caietul este un gand...acest gand nu mai are vocea necesara pentru a fi spus...acest caiet este o povara.In focul incins din semineu caietul a disparut incet...personajele erau deja moarte...paginile ingalbenite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eu:D

Fotografia mea
Sunt o persoana extrem de optimista. Imi place albastrul si sa citesc carti. Sunt uneori foarte aiurita si oarba in ceea ce priveste persoanele din jur. am cosmaruri des si destul de puternice si asta uneori imi afecteaza starea de sprit.intotdeauna voi incerca sa nu il fac sa se simta prost cel de langa mine, dar nu reusesc tot timpul:)) cam atat.